Birds of prey

Birds of Prey Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een bizar verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley dat kan. Heel Gotham wordt overhoop gehaald nadat Roman Sionis, de grootste en meest narcistische schurk van de stad, en zijn toegewijde rechterhand Zsasz een prijs op het hoofd van het jonge meisje Cass hebben gezet. Dit leidt ertoe dat de paden van Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya elkaar kruisen, waarna dit bijzondere viertal met elkaar zal moeten samenwerken om Roman te verslaan.

Genre:
Speelduur:
Kijkwijzer:
Regisseur:
Acteurs:
actie / avontuur
110minuten
16+
Cathy Yan
Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett-Bell, Chris Messina, Rosie Perez

Meer informatie of kaartjes voor deze film bestellen? Dat kan via Vue Hoogeveen!


Recensies

Ria Koekoek

Ria Koekoek

 

Het eerste deel voor de pauze was een erg chaotisch, onsamenhangend gebeuren. Doordat er een paar keer flashbacks kwamen raakte je bijna het verhaal van de film kwijt. En je vergeet bijna wie de vriend of vijand is en waarom. Harley Quinn speelt de hoofdrol en doet dit ondanks de chaos, geweldig goed. Na de pauze, wordt alles achtereenvolgend gespeeld en ga je het verhaal begrijpen en word het toch nog een goed, duidelijk verhaal, met een bijzonder einde. Door de hele film heen mooie scene’s, goed schminkwerk en goede muziek.

Judith Bos

Judith Bos

 

Harley Quinn zonder Joker is toch wel even een hele andere film dan je gewend bent en dat wordt al snel duidelijk. De chaos van Harley Quinn voert zich ook door in de opbouw van de film en dat werkt niet echt in het voordeel van de filmmakers. De eerste helft van de film wordt er bijna onbegrijpelijk door met de flashbacks, flashforwards en de chaos van het heden er tussendoor. Op zich geen slechte film, vandaar drie sterren voor de moeite, maar geen Marvel film zoals we het gewend zijn en dat is jammer.

De muziek en acteurs zijn echter perfect gekozen en zoals verwacht zit er veel actie in de film. Maar ook écht veel! Het knappe staaltje acteerwerk en stuntwerk in de film is dan ook wel de moeite waard om voor naar de bioscoop te gaan.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord