Amusement

Programma week 22 VUE Hoogeveen

Premières:

Escobar

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem). Escobar werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte…

 Afbeeldingsresultaat voor escobar film 2018

Isle of Dogs

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots. Eenmaal aangekomen op Trash Island begint hij samen met een groep nieuwgevonden bastaard-vrienden aan een epische reis die het lot en de toekomst van hele provincie zal bepalen. Isle of Dogs is geregisseerd en geschreven door Wes Anderson (Fantastic Mr. Fox’, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel). De stemmencast bestaat uit o.a. Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton en Ken Watanabe.
Afbeeldingsresultaat voor isle of dogs

 Filmhuis Hoogeveen: Lucky

Harry Dean Stanton is Lucky: tegendraads, kettingrokend, stokoud en levendig. Dagelijks hijst hij zijn 90-jarige lijf in spijkerbroek en cowboylaarzen voor zijn ronde door het zonovergoten stadje midden in de woestijn van Arizona. In diner en cafe keuvelt en kibbelt Lucky met excentrieke dorpsgenoten en toevallige passanten, onder wie Howard (David Lynch), die zijn schildpad is verloren. Ondertussen moet hij vrede krijgen met het idee dat ook zijn leven eindig is.

‘Lucky’ is het regiedebuut van acteur John Carroll Lunch (‘Zodiac’, ‘The Founder’), en een ode aan Harry Dean Stanton, de acteur die afgelopen september op 91-jarige leeftijd overleed. Naast zijn glansrol in ‘Paris Texas’ was Harry Dean Stanton in bijna tweehonderd Hollywoodfilms te zien.

Afbeeldingsresultaat voor film lucky

Ladies Night: Ocean’s 8

13 juni is de volgende Ladies Night, dit keer met de film Ocean’s 8.

Voorafgaand aan de film staat er een welkomstdrankje voor u klaar. In de pauze krijgt u wat lekkers en aan het einde van de voorstelling krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis. Voorafgaand en in de pauze van de film staan er in de Whitebox verschillende stands.  Kom gezellig met u vriendin, moeder of dochter naar de film, de Ladies Night, het avondje uit voor de vrouw.

Over de film:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de actie-komedie Ocean’s 8.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8. Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.
Afbeeldingsresultaat voor oceans 8

Programma week 22

Geef een reactie

Aankomende evenementen