Vier de liefde in Noordscheschut en leg het gratis vast met de photobooth

Noordscheschut –Mannen (en vrouwen) opgelet !! Hoor je ook weleens dat je totaal niet Romantisch bent? Haal morgen je fleurige Valentijnsboeket bij Het Miniatuurtje, of een heerlijke valentijnstaart bij de bij de Soete Suickerbol In Noordscheschut en laat het moment gelijk vastleggen met de Selfie booth van Schonewillefotografie. De foto krijg je gelijk mee. Perfect bewijsmateriaal voor op het prikbord thuis mocht er weer eens een opmerking gemaakt worden;)

Voor ondernemers Pim van  Bloemen & Kadoshop “Het Miniatuurtje”, Dick van bakkerij ‘’De Soete Suickerbol’’ en (trouw)fotograaf Martin van Schonewillefotografie uit Noordscheschut is het eigenlijk het hele jaar door Valentijnsdag. Op het gebied van trouwen vullen de ondernemers samen met bruidsboetiek Twinkel uit Nieuweroord elkaar het hele jaar door aan.

Leg de liefde vast met de selfie/photobooth

Verras jij op 14 februari je (geheime) lover met een heerlijke speciale Valentijns lekkernij van de Soete Suickerbol, of haal je een super mooi Valentijns boeket op of een uniek liefdescadeautje op bij Het Miniatuurtje? Dan mag je dit ook nog eens gratis vastleggen met de photobooth van Schonewillefotografie. Je mag als gratis extraatje een foto maken met de photobooth voor je Valentijn. Maar je mag natuurlijk ook met je Valentijn naar de winkel komen en samen op de foto gaan.

Wil je op de foto met een hartjes achtergrond, of juist helemaal iets anders? Het kan allemaal, we gebruiken deze dag het ”groene doek”. Je/ jullie maken de foto met de gekozen achtergrond, en een aantal seconden later ligt hij voor jullie klaar. De photobooth staat voor je/ jullie  klaar tussen 14.30 en 20.00 uur in ‘Het miniatuurtje’ aan het Zwarte Dijkje 20 in Noordscheschut.

Deel dit bericht!

Geef een reactie