Dit weekend veel optredens in De Tamboer

Ricky Koole en Frank Lammers (c) Rob Becker

Ricky Koole en Frank Lammers  –  Ze hebben de blues!

 Hoogeveen – Vrijdag 31 januari staat Ricky Koole & Frank Lammers hebben de Blues in De Tamboer. Vijfentwintig jaar geleden zaten ze samen op de theaterschool; Frank Lammers en Ricky Koole. Toen al wilden ze graag samen een voorstelling maken, waarin toneel en muziek samen zou komen. En nu is het dan eindelijk zover! Ze praten bij, lachen om vroeger, spelen eindelijk die serieuze toneelscènes en zingen over belangrijke momenten van de afgelopen jaren. Ze worden in dit openhartige, muzikale programma begeleid door drie muzikanten van Ocobar en maken samen de balans op. Het wordt een onstuimige en vrolijke avond, waarin de blues niet wordt geschuwd.

 

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

 

 

Back to the country Part IX 

Hoogeveen –  Vrijdag 31 januari staat Back to the Country met Part IX in De Tamboer. Al eerder stonden ze in De Tamboer voor een uitverkochte zaal en Back tot he Country is niet meer weg te denken uit het theater. In een twee uur durende muziekreis door de tijd passeren ruim dertig liedjes uit de hoogtijdagen van country en rock-‘n-roll. Van Johnny Cash tot The Mavericks, van moeiteloze meezingers tot verrassende “oh ja”-titels. En na afloop? Dan gaat het muziekfeest gewoon nog even gezellig door in de foyer tijdens de Afterparty.

 Over Back to the Country 

Al negen seizoenen lang trekt Back to the Country volle zalen met hun shows. Back to the Country bestaat uit solist Cor Sanne, de Nederlandse zanger en songwriter Dick Altena en de band Savannah. De band is een enthousiaste groep muzikanten bestaande uit Wilma, Marcel, Johan, Peter en Javier die elkaar feilloos aanvoelen. Dat zie en dat hoor je als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde Countrymuziek. De band is zeer populair bij Country Linedancers in binnen- en buitenland en niet voor niets mag Savannah zich in haar genre de ‘Meest Populaire Band van de Benelux’ noemen. Savannah is een echte publieksband: veelzijdig en sfeerbepalend!

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

 

Testament – Lennaert Nijgh 75 jaar 

 Hoogeveen – Op zaterdag 1 februari staat Testament in De Tamboer. Het Land van Maas en Waal, Malle Babbe, Jan Klaassen de trompetter, Meester Prikkebeen. Deze tophits van Boudewijn de Groot en Rob de Nijs werden geschreven door Nederlands grootste tekstdichter Lennaert Nijgh. Dit jaar zou hij 75 jaar geworden zijn en ter ere daarvan gaan zangeres Josee Koning en zanger/acteur Jim de Groot gaan samen met special guest Sjors van der Panne terug naar de verrassende wereld van Lennaert. Een persoonlijke, ontroerende en spannende voorstelling over de tekstdichter die een indrukwekkende literaire erfenis achter liet van liedjes, musicals, verhalen, boeken en columns.

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

 

Queen – the music 

Hoogeveen – Zaterdag 1 februari staat Queen – The Music De Tamboer. Een tienkoppige band met vier topvocalisten presenteert een ijzersterke show vol muzikaal en visueel spektakel! De voorstelling onderscheidt zich doordat de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze worden vertolkt. Cindy Oudshoorn, Michelle Splietelhof, Kristian Salisbury en de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland Timothy Drake presenteren verrassende, nieuwe uitvoeringen van het Queen repertoire. 

 Over Queen – The Music

Met tientallen hits in de jaren ’70, ’80 en ’90 is Queen één van de meest succesvolle bands uit de popgeschiedenis. Ze staan bekend om hun muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen, harmonieën en krachtige liveoptredens. In Queen – The Music komen alle grote hits voorbij, zoals I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody! Vocaliste Linda Kinsbergen weet op onovertroffen wijze de rol van Montserrat Caballé te vertolken in het epische Barcelona.

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie