Amusement

MENDO klaar voor vijf uitverkochte toneelvoorstellingen

De toneelvoorstellingen in het dorp zijn over het algemeen snel uitverkocht. Maar dit jaar was het toch extreem snel. Binnen vijf dagen was er geen kaartje meer te krijgen.

Zorgboerderij de drie gebroeders!

Dit jaar brengt MENDO  Zorgboerderij de drie gebroeders! Deze plattelandskomedie is geschreven door Willie van Oenen. Het gaat niet zo goed met de boerderij van Harm en Rinus Veldman. Broer Albert, mede eigenaar van de boerderij, ergert zich groen en geel aan zijn luie broers en zou graag zien dat de boerderij wat geld op gaat leveren. Albert lanceert samen met zijn vrouw Aleida een plan om er een zorgboerderij van te maken. De laatste kans voor Harm en Rinus, anders eisen ze dat de boerderij verkocht wordt. Harm en Rinus gaan met hulp van tante Ko akkoord, en komt er dus allerlei vreemd volk bij ze over de vloer. Ze zetten hun beste beentje voor, maar wil iedereen er wel een succes van maken? Of spelen er andere belangen mee?

De voorstellingen staan gepland op Vrijdag 31 januari 2x , Zaterdag 1 februari, Vrijdag 7 februari en Zaterdag 8 februari.

Ook tijdens de repetities zat de sfeer er goed in. Foto ©Schonewillefotografie

Geef een reactie