Bedrijven aan Kanaalweg in Hoogeveen tijdens wegwerkzaamheden bereikbaar

Hoogeveen – Sinds een aantal weken is de kruising Het Haagje/Kanaalweg/Wolfbosstraat/Mr. Cramerweg afgesloten.  Hierdoor zijn de bedrijven aan de Kanaalweg moeilijker te bereiken. 

Een grote reconstructie van het centrum is al een geruime tijd een ergernis voor alle verkeersdeelnemers. Om ergens te komen moet er soms kilometers worden omgereden. Het project zou eind van 2019 moeten worden opgeleverd aldus de gemeente. Echter door weersomstandigheden en meerwerk is er enkele maanden vertraging in het hele project geslopen.

De straat word opnieuw ingericht en er komt een rotonde. Er komen langs beide zijden van de weg een fietspad, word er groen aangelegd en komen er nieuwe lantaarnpalen langs de weg te staan. Het totale project kost 1,4 miljoen euro. Hiervan worden de kosten gedeeld tussen de Gemeente Hoogeveen en de Provincie. De geschatte oplevertijd is eind maart.

Ook moet er om in het centrum te komen worden omgereden. Hiervoor worden ter plaatse met borden aanwijzingen gegeven hoe in het centrum van Hoogeveen te komen. De makkelijkste manier voor bezoekers om aan de kanaalweg te komen is via de rotonde Meester Cramerweg en Galileilaan en vervolgens bij de rotonde aan de Melkweg links af te slaan.

Deel dit bericht!

Geef een reactie