Weer een gezichtsbepalende winkel in Hoogeveen gaat sluiten

Hoogeveen –Aqua–Fish, een winkel die al vanaf 1951 gevestigd is aan de Schutstraat 56 gaat zijn deuren sluiten vanaf 1 april. En zo verdwijnt de zoveelste zelfstandige gespecialiseerde ondernemer uit het winkelgebied van Hoogeveen.

Precies 14 jaar geleden nam Ronald de winkel over en runde de winkel die gespecialiseerd is in vissport en aquaria. Met veel liefde en plezier heeft Ronald de winkel gerund de afgelopen jaren. Maar zo hij zelf aangeeft: ‘’Het gaat helaas niet meer. Het is een cliché, maar internet en multinationals, hoge kosten voor het hebben van winkelruimte zorgen ervoor dat ook aqua -fish moet stoppen.

In  reacties van klanten op het sluitingsbericht krijgt Ronald, naast dat klanten het jammer vind dat hij moet stoppen, veel positieve reacties. Dat heeft vooral te maken met kennis van zaken over de vissport  en aquaria en  tropische vissen, en Ronald zijn geduldige uitleg. ‘’Dit gaan we missen Ronald, een hengeltje is nog een keer te koop op internet, maar je laat toch geen  mooi tropisch visje met de post komen’’ aldus 1 van de klanten.

Van af 1 februari tot  eind maart zal er een grote uitverkoop zijn voordat ook deze  zelfstandige ondernemer zijn deuren definitief gaat sluiten.  Vanaf Zaterdag 1 februari zal de opheffing uitverkoop beginnen.. Op alle tropische vissen is er 50% korting de gehele maand februari. Daarnaast is de korting van 30 tot 70% geldig op diverse hengelsport artikelen en het assortiment in de winkel.

Deel dit bericht!

Geef een reactie