Groep 6 CBS De Regenboog heeft juf met ‘’zwaarste bestaan’’

Noordscheschut –  Met een oorverdovend gejuich werd woensdagmorgen een supergrote taart de klas binnen gebracht bij groep 6 van CBS De Regenboog uit Noordscheschut.

Bakker Dick en fotograaf Martin hadden samen overlegd om de kids te verassen met het behalen van de eerste plek die ze hadden gewonnen bij de like actie van Martini Plaza Groningen. Terwijl de groep klaarstond om op de foto te komen, kwam de bakker binnen met een heerlijke slagroomtaart voor de juf en kinderen.

juf Henriët heeft het zwaarste bestaan

De klas heeft de prijs, met de hele klas naar de musical  Annie in Martini Plaza , gewonnen door mee te doen aan een like actie op facebook. Een week lang kon iedereen stemmen op de foto van de leerkracht en zijn/haar klas met het ‘zwaarste bestaan’.

Met een foto en de tekst: ‘’Waarom heeft onze juf het zwaar?? Wij zijn 26 unieke, stuiterende kinderen met ieder zijn eigen kwaliteit en soms zijn eigen eigenaardigheid! Juf Henriët probeert ons iedere dag weer een stukje wijzer te maken op onze weg naar de grote mensen wereld.’’ Wist de klas ruim 2400 stemmen binnen te krijgen.

Volgende week worden de leerlingen en juf met de enige echte Annie cast bus van opgehaald om te genieten van de musical Annie. Juf Henriët benadrukt wel dat ze het mooiste beroep heeft van de wereld en een super lieve klas.

Foto: Martin Schonewille

Deel dit bericht!

Geef een antwoord