Biljarten: Piet Sangers staat er weer

Hoogeveen: Na weken van gedwongen afwezigheid bij Biljartclub ’t Naadje, was Piet Sangers dan eindelijk weer te bewonderen in café de Nachtwacht. De gang naar het blauwe laken was nog wat te hoog gegrepen maar het leiderschap pakte hij wel direct weer op.

Waarschijnlijk met enige medelijden zag Sangers Duncan Steenbergen weer hopeloos falen. Ditmaal was Steenbergen niet opgewassen tegen Rene Leijssenaar. Dat het met de vorm van Leijssenaar wel snor zat bleek even later toen ook Gerwin Mol werd verslagen. Mol had het niet makkelijk deze avond want ook tegen Jan Patat moest hij tot het uiterste gaan. Een verdiend gelijkspel was hier het eindresultaat.

Arjan Akse had waarschijnlijk ook gehoopt op een remise tegen de lijstaanvoerder. Daarvoor moest hij dan wel een 4-tal driebanders maken in de laatste gelijkmakende beurt. Akse kwam dichtbij maar strandde in het zicht van de haven. Johan Benjamins verstevigde zijn koppositie dus alleen maar. De kampioen van vorig seizoen staat niet eens zo ver achter Benjamins. De winst van Arjan Akse op Harry Frank was een hele knappe waardoor Akse zicht blijft houden om als eerste in de geschiedenis van biljartclub ‘t Naadje het kampioenschap te prolongeren. Frank is deze hoge positie helaas niet gegund. Na de verliespartij tegen Akse werd er even later ook verloren van Remco Prijs.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord