Vanity vrijdag in halve finale Time to Dance op RTL4

Eind april was te zien hoe de Hoogeveense crew Vanity zich met hun indrukwekkende auditie geplaatst heeft voor de halve finale van Time to Dance; het wekelijkse dansprogramma op RTL4 dat gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman.

De jury was unaniem in hun oordeel en werd zoals jurylid Robin Martens zei tot twee keer toe “weggeblazen” door de 2 dansacts die ze lieten zien. Er was dan ook geen twijfel en ze kregen vol overtuiging een ticket voor de halve finale toegewezen.
Trainer/choreograaf Tresor Nzita Fatima en de 5 dansers van Vanity; Iris, Jaleesa, Maxime, Neomi en Lotte, maken dus nog steeds kans op de titel beste danser/dansact van Nederland én het geldbedrag voor de winnaar, maar liefst € 50.000.
Laatste acts
Na 4 auditie-afleveringen waarin telkens maar 5 acts werden geselecteerd voor de halve finale behoort Vanity nu bij de laatste 20 beste dans-acts van Nederland. Voor deze halve finale is hard getraind en zal alles weer uit de kast worden gehaald om de jury, waarin naast Robin Martens ook Dan Karaty en Gianinni Semedo Moreira plaats nemen, ervan te overtuigen dat ze een plaats in de finale verdienen.
“We hebben anderhalve minuut om onze act neer te zetten, we kunnen er nog niet veel over verklappen, maar samen met Tresor en choreograaf Rob Helfferich hebben we een mooie show gemaakt. We gaan proberen een verhaal uit te beelden dat boeiend is voor het publiek en waar een mooie opbouw in zit” zo vertellen de talenten enthousiast. “We hopen dat de jury weer zo enthousiast is en dat we volgende week in de finale staan!”
Aanstaande vrijdag 1 juni is vanaf 20:30 uur te zien of ze slagen in deze missie.

Tekst: Tresor Dance Center
Foto: Ewoud Rooks

Deel dit bericht!

Geef een antwoord