Kim Wilde met Greatest Hits tour naar Hoogeveen

Hoogeveen – Rockdiva Kim Wilde komt vrijdag 13 november met haar Greatest Hits Tour naar Theater De Tamboer. Vandaag kondigde ze haar tournee door Nederland en België aan. De kaartverkoop start vrijdag 24 januari om 10.00 uur. Op 18 november telt Kim Wilde zestig lentes, een prachtig moment voor een bloemlezing van haar topsongs! Haar imposante carrière duurt – na een korte pauze in de jaren ’90 – al vier decennia en kende een markante wedergeboorte. Haar meest recente wapenfeit is het album Here Come The Aliens uit 2019. Tijdens de gelijknamige tournee lagen de fans overal nog aan haar voeten. Hun uitzinnige ovaties bewijzen dat Kim Wilde, het popicoon uit de ‘good old eighties’, ook nu nog lang niet uitgezongen is.

Kaartverkoop start vrijdag 24 januari

 

Muzikaal fenomeen

In 1981 kende Kims muzikale carrière een vliegende start met de wereldhit Kids In America. Maar er volgde al snel meer new wave vuurwerk met klassiekers als Never Trust A Stranger, Cambodia, You Keep Me Hangin’ On en You Came. Ook het meeslepende Anyplace, Anywhere, Anytime, dat ze samen met de Duitse Nena zong, werd een hit.

Met veertien studioalbums en meer dan dertig miljoen verkochte platen zijn er genoeg pareltjes om uit te kiezen voor deze Greatest Hits Tour. Maar verwacht ook recente hits als Pop Don’t Stop, Kandy Krush en Birthday van haar laatste Here Come The Aliens album. Het feit dat deze songs in de internationale charts snel hits werden, bewijst dat Kim Wilde ook in de 21 eeuw en te midden van de nieuwe generatie popsterren nog altijd een muzikaal fenomeen is!

 

Koop hier uw kaartjes voor dit unieke optreden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord