Juf Henriët heeft een ”zwaar bestaan”

Noordscheschut – Kinderen van groep 5 t/m 8, opgelet! Heeft jullie Juf of Meester het zwaar te verduren met jullie klas? Nomineer hem of haar dan voor de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie.

Dit bovenstaande bericht vonden de leerlingen van Groep 6 CBS De Regenboog uit Noordscheschut helemaal bij hun  juf Henriët passen. Zoals de leerlingen zelf aangeven:

Waarom heeft onze juf het zwaar?? Wij zijn 26 unieke, stuiterende kinderen met ieder zijn eigen kwaliteit en soms zijn
eigen eigenaardigheid! Juf Henriët probeert ons iedere dag weer een stukje wijzer te maken op onze weg naar de grote mensen wereld.
Zoals je op de foto kan zien lopen we niet allemaal helemaal in de pas en is het nog wel eens druk in onze klas.
Toch houdt juf het altijd gezellig en vrolijk want onze juf draagt ons op haar handen, hoe zwaar het ook is!!! Deze juf heeft een hart van goud..

De Juf of Meester met het “zwaarste bestaan” wint en mag op 5 februari (20.00 uur) gratis met de hele klas naar Annie de musical! De winnende klas wordt met de enige echte Annie cast bus van school opgehaald. Natuurlijk hopen de leerlingen dat veel mensen hun school de foto liken. De winnaar wordt in de week van 27 januari gekozen. Om iedere groep evenveel kans te geven zal op basis van de verhouding stemmen met het aantal kinderen op de basisschool de winnaar gekozen worden.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord