Sport

Top Fit Hoogeveen met 4 prijzen naar huis op Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance

Drachten/Hoogeveen – De eerste voorronde van de vier voorrondes vond op 18 januari plaats in Drachten. Zo’n 150 teams deden mee in verschillende leeftijdscategorieën. Ook Top Fit Hoogeveen was van de partij met maar liefst 5 teams.

Vier maanden lang hebben de teams van Top Fit zich voorbereid op deze eerste voorronde. Ook al hebben veel dansers wedstrijd ervaring, zo’n eerste voorronde is altijd spannend, omdat je niet weet wat de andere teams aan nieuwe choreografie hebben in dit nieuwe wedstrijd seizoen.Het jongste team On Magic was als eerste aan de beurt in de categorie 9-10 jaar. Zij behaalden een 4e plaats. In de categorie 11-12 jaar behaalde Reflection ook een 4e plaats en Infinity een 2e plaats. In de categorie 13-15 jaar behaalde Dance Army een 6e plaats en Double Trouble eveneens een 4e plaats.

Trainer en coach Angelique Sabandar is erg tevreden met het resultaat. We gaan de komende weken weer keihard trainen voor de volgende voorronde op 8 februari. Er moet namelijk genoeg punten gehaald worden om je te plaatsen voor de finale in mei.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: