Vrijdag bekerfinale-avond Zaalvoetbal

Hoogeveen – Op vrijdag 20 april 2018 vindt de finale van de Noordelijke districtsbeker zaalvoetbal plaats in Sporthal het Activum te Hoogeveen. Deze avond wordt door vv Hoogeveen en de KNVB steunpunt Zwolle.

Aanstaande vrijdag wordt om 19.30 uur gestart met de bekerfinale in de categorie B. De twee teams die zijn overgebleven uit de competitieklassen 2e, 3e en 4e klasse bij de mannen, strijden dan om de districtsbeker. Het 1e team in de finale is de koploper van de 2e klasse 3, Futsal Frisia. Ze nemen het op tegen een andere koploper, maar dan van de 3e klasse 05 DWS Oosterpoort 2. De vraag is hoe groot het krachtverschil is tussen de 2e en 3e klasse. Wordt het een walk-over, of gaan de Groningers de Friezen verrassen?

Vervolgens neemt het reserveteam van de Groninger studenten, Drs Vijfje 2, het op in de finale van de Categorie A tegen het 1e team van de gastvereniging uit Drenthe. In deze categorie strijden teams uit de Top, hoofd- en 1e klasse tegen elkaar. We krijgen hier sowieso een verrassende winnaar, omdat zowel Hoogeveen als Drs Vijfje 2 uitkomen in de Hoofdklasse. Voor Hoogeveen zou het geweldig zijn om in hun thuishal de dubbel te winnen, aangezien ze al kampioen zijn, Terwijl het voor Drs Vijfje een kers op de taart voor hun jubileumjaar is. Zij bestaan dit jaar 15 jaar. De wedstrijd start om 21:00 uur.

Hét nieuwe sporthart van Hoogeveen: Het Activum, ligt letterlijk in het hart van de campus onderwijs en sport in het Bentinckspark, Sportveldenweg 2, 7902 NX Hoogeveen. De topsporthal telt 1.100 vaste tribuneplaatsen, dus er is plek genoeg. De toegang is gratis.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord