Sani 4 all Hoogeveen vervult badkamerwens voor gezin met ernstig zieke kinderen

Hoogeveen – Via een nieuwsbericht van RTL nieuws kwam Herwin de Vries van  Sani 4 all uit Hoogeveen in contact met het gezin Louwes uit Nieuw Weerdinge. Het gezin heeft 2 kinderen met het syndroom van Leigh.

De meest voorkomende symptomen het syndroom van Leigh zijn: afwijkende motoriek, oogafwijkingen, moeilijkheden met voeden/zuigen en epileptische aanvallen.  De ziekte wordt vooral aangetroffen bij zeer jonge kinderen. Genezing is uitgesloten; het vooruitzicht voor patiënten is dan ook zeer slecht.

Na gebleken is dat Jason en zusje Chloë deze ziekte hebben is vader een stuk minder gaan werken zodat hij in dit veel te korte leven van Jason en Chloë veel tijd met hun kan doorbrengen. Moeder is huismoeder. Doordat vader minder is gaan werken zijn de inkomsten een stuk lager waardoor ze als gezin geen financiële middelen meer hebben om nog leuke dingen met elkaar te kunnen ondernemen en herinneringen te kunnen maken als gezin. Tijdens een weekendje weg dat ze gekregen hadden bleek dat de kinderen heel veel baat hebben bij het in bad gaan in het vakantiehuisje. En dát was wat ontbrak bij het gezin thuis.

Herwin de Vries van Sani4 All uit Hoogeveen hoorde van dit probleem en bedacht zich geen moment. Hij nam contact op met het gezin en sprak hun wensen door. Samen met H Veerman Bouw realiseerden ze binnen de kortste keren met dichte knip een nieuwe badkamer voor het gezin. Mét bad.  Arno, Jeanine, Desney, Féline, Jason & Chloë Louwes zijn de bedrijven dan ook tot het diepst van hun hart dankbaar. Vooral hoe ze zien dat Jason & Chloë naast plezier ook veel baat hebben van het in bad gaan.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord