Fotowedstrijd: Wie maakt de mooiste foto’s van Alpaca’s?

Tiendeveen – De Alpaca wordt in de hoge Andes in Zuid-Amerika als huisdier gehouden en behoort tot de kameelachtigen. En deze mooie dieren krijgen ook al jaren een liefdevolle verzorging  op het mooie terrein van  Zonneveld alpaca’s in Tiendeveen.

Ben jij gek op dieren en is fotografie jouw hobby? Dan is de fotowedstrijd die op op zaterdag 7 maart 2020 wordt georganiseerd echt iets voor jou.  Op deze dag is er plaats voor maximaal 60 enthousiaste hobby fotografen die respect hebben voor dieren en de mooiste foto’s maken van de Alpaca’s op het terrein van Zonneveld. In groepjes van maximaal 12 personen verdeeld over de dag, mogen de fotografen proberen hun mooiste foto te maken. Uiteraard zorgen  Joanna en Sander, de eigenaren van Zonneveld alpaca’s dat iedereen voldoende gelegenheid en ruimte krijgen om mooie foto’s te kunnen maken.

Wat is de opdracht?
De opdracht is tweedelig:
1 Maak de mooiste close-up foto van onze Alpaca’s.
2 Maak de grappigste foto van onze Alpaca’s.

Natuurlijk valt er ook wat te winnen!
Eerste prijs
Een verblijf van twee nachten in luxe B&B Veerkant en Vruistuk
Tweede prijs Deelname aan een Alpaca wandeling met 4 personen
Derde prijs Deelname aan een Feed & Greet met 2 personen
Prijs categorie 12 tot 18 jaar Een afdruk van 40×30 van je ingezonden foto op aluminium aangeboden door Schonewillefotografie en deelname aan een Feed & Greet met 2 personen.

Wil je meedoen aan deze unieke wedstrijd?

Omdat er een maximaal aantal deelnemers zijn die aan de wedstrijd mee kunnen doen is snel opgeven aan te raden. Wil je meer informatie of opgeven? Kijk dan snel op de wedstrijdpagina van Zonneveld alpaca’s 

Zonneveld Alpaca’s is een Alpaca boerderij die zich voornamelijk richt op de vermeerdering van kwalitatieve hobby Alpaca’s met een leuke en bijzondere kleur, rustig karakter en een mooie bouw. Daarnaast worden de Alpaca’s recreatief ingezet, wij organiseren Alpaca wandelingen, diverse Alpaca overnachtingen en arrangementen en een “Feed & Greet” met Alpaca’s. Verder produceren wij jaarlijks een klein aantal luxueuze kwaliteitsdekbedden van Alpacawol van onze eigen Alpaca’s. Zonneveld Alpacas’s wordt gerund door Joanna en Sander. Zij zullen je enthousiast begeleiden tijdens je bezoek aan Zonneveld Alpaca’s.
Zonneveld Alpaca’s is uitsluitend op afspraak geopend.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord