Amusement

’t Aol Volk, Sun Records en Huub Stapel dit weekend in De Tamboer

De Drentse Vereniging ’t Aol Volk in Theater De Tamboer

Hoogeveen – Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari is de Drentse Vereniging ’t Aol Volk terug in De Tamboer met een nieuw blijspel. Het uit drie bedrijven bestaande Neimoodse Scharrelderij, geschreven door Jannes Bennen, gaat over Joop Slagter en zijn nieuwe datingbureau. 

 Het verhaal

Joop Slagter is al jarenlang weduwnaar. Zijn werkloze zoon Rinus woont nog altijd thuis en ze hebben het niet breed samen. Er is maar geen zicht op een baan en daarom besluit Rinus voor zichzelf te beginnen. Hij start een datingbureau!

De eerste klanten worden snel gevonden in de persoon van huishoudster Dirkie en vrijgezelle buurman Harm. Maar ook tante Gees ziet grote kansen om haar ongetrouwde kinderen Mansie en Jansie aan een partner te helpen. Maar als Dirkie noodgedwongen haar werk moet opzeggen, Harm er de brui aan lijkt te moeten geven en tante Gees de druk bij Rinus opvoert, dreigt alles uit de hand te lopen. Zeker wanneer er ook nog een deurwaarder over de vloer komt om achterstallige huur te innen…

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Sun Records the concert in De Tamboer – Where Rock & Roll was born

 Hoogeveen – Vrijdag 17 januari staat Sun Records the Concert in De Tamboer. De Sun Studio te Memphis in Tennessee is de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek.

Oprichter en eigenaar Sam Philips vergaarde wereldwijd faam met zijn studio en ontdekte vele muzikale grootheden als B.B. King, Johnny Cash en Elvis Presley. In deze wervelende show worden de gouden tijden van Sun Records herleefd. Een getalenteerde, jonge cast zingt en speelt de wereldhits van alle grote Sun artiesten. Deze authentieke productie is de enige met officiële toestemming van Sun Records en belooft een swingend eerbetoon aan the birthplace of rock-‘n-roll!

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Huub stapel terug in de tamboer met nieuwe one-man-show – Het huwelijk 

Hoogeveen – Op zaterdag 18 januari staat Huub Stapel met zijn nieuwe one-man-show Het Huwelijk in De Tamboer.

Na het eerdere succes van Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, werd het tijd voor een nieuwe solovoorstelling. Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond het aloude instituut ‘huwelijk’ en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk… Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen!

Het Huwelijk (c) Bram Willems

Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Geef een reactie