Springplank aanmelding geopend!

Hoogeveen – De inschrijving voor de nieuwe talentenjacht Springplank is geopend. De culturele instellingen van Hoogeveen blazen de Hoogeveense Lente nieuw leven in en zijn op zoek naar talent in de breedste zin van het woord. Bands, zangers, dansers, schrijvers, dichters, kunstenaars, maar ook vloggers, DJ’s, jongleurs, goochelaars: iedereen van 8 tot 88 jaar kan zich aanmelden. Dat kan als groep, duo of solo. Springplank is niet bedoeld voor professionals, maar juist voor (semi)amateurs voor wie het podium lonkt. Het inschrijfformulier is te vinden op de websites van Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Het Podium en Bibliotheek/Verhalenwerf.

Wie wordt het podiumtalent van Hoogeveen?

 Aanmelding

Iedereen kan zich vanaf vandaag tot 1 maart 2020 aanmelden voor Springplank. Een deskundige jury maakt vervolgens een selectie uit alle inzendingen en selecteert deelnemers voor de voorronden. Deze vinden 27 maart, 28 maart, 3 april en 4 april plaats in Het Podium, Scala en de Bibliotheek in Hoogeveen, in De Heidevlinder in Zuidwolde en in Het Anker in Hollandscheveld.
Na de voorronden krijgen de gekozen finalisten een coaching traject aangeboden in de aanloop naar de finale op 23 mei in De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord