Getuigen gezocht van ontploffing Lomanlaan

Hoogeveen – In een flatwoning aan de Lomanlaan in Hoogeveen is op woensdag 15 januari 2020 rond 14:00 uur een ontploffing geweest. Hierdoor is brand ontstaan bij de woning. De bewoners van deze flatwoning zijn via het balkon en met behulp van de brandweer en omwonenden uit de woning gehaald. Alle andere bewoners in het betreffende woningblok werden ook uit hun woningen gehaald. Bij dit incident raakte gelukkig niemand gewond. De oorzaak van de ontploffing is niet bekend. De recherche is een onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Nadat bij de bewoner was aangebeld, hoorde deze een ontploffing. Door het raam zag hij een steekvlam, waarna de brand uitbrak. Een getuige meldt dat hij kort na de ontploffing een man hard weg rende van de locatie. Na een zoektocht door agenten, is deze man niet aangetroffen.

De forensische opsporing heeft onderzoek in en rond de woning gedaan en er zijn beelden beschikbaar gesteld. Deze beelden worden bekeken door de recherche. Verder wordt er een buurtonderzoek gedaan. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie