Valentijnsdiner voor Stichting Hartekind

Hoogeveen – Lionsclub Hoogeveen D’Rante organiseert op vrijdag 14 februari voor de tweede keer in samenwerking met Dinercafé Il Gusto een valentijnsdiner. De opbrengst hiervan is wederom voor Stichting Hartekind. Il Gusto heeft een speciaal keuzemenu samengesteld en de Lions zorgen voor alle extra’s, zoals de aankleding, het vervoer en – voor de mensen die dat willen – hulp bij het verrassen van hun Valentijn met mooie woorden, een liefdesverklaring, aanzoek of herbevestiging van de trouwbelofte.

Laat je hart spreken

Manon Snoeker en Anja van Dalen zijn beide lid van de Hoogeveense Lionsclub én trouwambtenaar. Valentijnsdag was wat hen betreft uitgelezen moment voor een mooie actie. “In ons werk is het onze taak om een ceremonie mooie en persoonlijk te maken. Het blijft bijzonder om mensen hiermee te mogen verrassen”, vertelt Anja van Dalen. “We weten dat mensen het niet altijd makkelijk vinden hun gevoelens onder woorden te brengen. Daardoor wordt het uitgesteld of niet gedaan”, voegt Manon Snoeker er aan toe. Met de valentijnsactie willen de Lions mensen een onbezorgde avond geven en tegelijkertijd iets betekenen voor het goede doel.

Stellen in de watten leggen

De Lions leggen de gasten in de watten op de gezellige, romantische avond. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van luxe vervoer binnen gemeente Hoogeveen. De twee trouwambtenaren bieden hun hulp aan als mensen iets bijzonders willen doen, zoals het opstellen van een woord van waardering, een liefdesverklaring, het voorbereiden van een aanzoek of de uitvoering van een herbevestiging van de trouwbelofte. “Uiteraard willen we niemand iets verplichten. Het mag, maar het hoeft niet. Gewoon romantisch  of gezellig dineren kan natuurlijk ook. Uiteraard mag je met dit diner ook iemand anders verrassen dan je partner. Denk aan vrienden, collega’s, buren of  iemand anders die je wil verrassen. En niet te vergeten: deze avond is voor alle leeftijden.”

Met liefde verzorgd

De Lionsclub legt samen met het personeel van Il Gusto de gasten in de watten, zodat ze ontspannen kunnen genieten van een mooie avond.

De kosten voor de avond zijn als volgt:

Diner: € 35,- per persoon, inclusief welkomstdrankje

Vervoer: € 10,- per adres heen en terug binnen gemeente Hoogeveen (optioneel)

Hulp bij een extra verrassing: gratis

Een roos per stel: gratis

Betaling voor diner en vervoer is vooraf, drankjes op de avond zelf.

Voor Stichting Hartekind

De Lions steunen met de valentijnsactie Stichting Hartekind die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Hoewel de behandelmogelijkheden de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen, is er nog steeds onderzoek nodig om bijvoorbeeld complicaties en ontwikkelingsproblemen beter te leren begrijpen, behandelen en voorkomen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: hoogeveendrante@lions.nl. Graag met vermelding van telefoonnummer. Vooraf neemt de organisatie contact op om persoonlijke wensen af te stemmen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord