Voorverkoop muziekweekend Pesse start 18 januari

Pesse – De voorverkoop van de kaartjes van Muziekweekend 2020 zal aanstaande zaterdag plaats vinden. De zaal aan de Veldbrake 5 te Pesse zal 18 januari van 19:30 tot 23:00 uur open zijn om je felbegeerde tickets te kunnen bemachtigen

De organisatie adviseert gepast en contant geld mee te nemen om de doorstroming te bespoedigen. Net als vorige voorverkoop edities word er een grote drukte verwacht met lange rijen voor de deur om naar binnen te komen. Om iedereen “Blij in de rij” te laten staan worden er lekkere bitterballen uitgedeeld, zodat iedereen met een lach zijn of haar kaartjes binnen kan ophalen. De bitterballen worden mogelijk gemaakt door Allezflex en Ontmoetingscentrum de Wenning.

Dit jaar staan er grote namen op het festival in Pesse, op vrijdag zie je Andre Hazes, Edwin Evers Band, Davina Michelle ( bekend van Beste Zangers van Nederland en Youtube) en Nielson.

Kensington is geen vreemde vogel op het festival zij zijn al vaker in het Drentse plaatsje op bezoek geweest. Within Temptation, Navarone en The Crooked zullen de zaterdag rock avond verder invullen.

De tickets kosten per stuk 39,50 op de voorverkoopavond per stuk, na de verkoop zal op 24 januari de online verkoop en de lokale verkoop beginnen kaartjes kosten dan 44,50 per stuk

Foto: Muziekweekend Pesse.

Deel dit bericht!

Geef een reactie