Algemeen

Sport & Cultuurkamp zoekt groepsbegeleiders en hulp catering sport

Hoogeveen – Sinds een aantal jaren wordt het sport- en cultuurkamp georganiseerd door jongerenwerk van Welzijn De Wolden en sportfunctionarissen uit Gemeente Hoogeveen en Gemeente De Wolden.

Deze week is voor kinderen die om diverse redenen niet op vakantie gaan. Bijvoorbeeld door minder financiële mogelijkheden, ziekte van familieleden of andere omstandigheden. Het kamp wordt dit jaar in Hoogeveen georganiseerd en is van maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus.

Groepsbegeleiders:
Naast een leuke week voor de kinderen, is het ook een leuke week voor vrijwilligers. We hebben een enthousiaste en gezellig groep vrijwilligers en maken we er elk jaar weer een feest van. Lijkt het je leuk om tijdens deze week een groep te begeleiden en de kinderen een leuke week te bieden, meld je dan snel aan!! Na aanmelding, nodigen we je eerst uit voor een gesprek om kennis te maken.

Ondersteuning eten en drinken:
Voor deze week zijn we ook op zoek naar 2 vrijwilligers die kunnen helpen bij de catering. Het gaat dan om hulp bij het ontbijt, lunch en diner. Tijden zijn van 9.00 – 10.00 en 16.00 – 19.00 uur.

Natuurlijk vinden we het leuk dat je de hele week komt, maar kan je meerdere dagen, dan zijn we daar ook heel blij mee. aanmelden

Geef een reactie