Gratis live muziek, silent disco en poppenshow tijdens theaterweekend

Hoogeveen – Zaterdagmiddag 25 januari is er van 13.00 tot 16.00 uur een gratis Open Dag in De Tamboer tijdens het Nationaal Theaterweekend. Met livemuziek van Bjarke Ramsing en The Eastfields, een Silent Disco, poppentheater Help! Een krokodil in ons bos! en rondleidingen, waarmee het publiek een kijkje achter de schermen van het theater krijgt. Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari is de vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend. Een voorstelling kost dit weekend slechts € 10,-. Ook zijn er dit weekend allerlei gratis activiteiten, zoals een Ladies Afterparty, Pannenkoekenparty en Meet & Greet.

Bjarke Ramsing, The Eastfields en Help! Een krokodil in ons bos

Gratis Open Dag

Leer tijdens de rondleiding alles over Koperen Kees, de hoogte van de toneeltoren en over wie De Tamboer ooit heeft geopend, meer dan vijftig jaar geleden. Of neem eens plaats voor de spiegel in de kleedkamers, bekijk de orkestbak en nog veel meer. Er starten gratis rondleidingen om 13.00 en 15.00 uur, vanwege de beperkte capaciteit is het wel verstandig om een plaatsje te reserveren.

 Silent Disco en live muziek: Bjarke Ramsing en The Eastfields
In de foyer kunnen bezoekers een koptelefoon opzetten en al dansend helemaal opgaan in de muziek. Niet iedereen hoort hetzelfde, dus dat levert een hilarisch gezicht op. In het Café kan worden genoten van livemuziek.
De Deense muzikant Bjarke Ramsing maakt met zijn akoestische gitaar bloedmooie roots, blues en folk liedjes die je vastgrijpen en niet meer loslaten. Hij neemt twee muzikanten mee die hem begeleiden op bas en viool.
Het viertal The Eastfields uit Emmen haalt inspiratie uit bands als CCR, The Eagles, Led Zeppelin, Rolling Stones etc. Het resultaat? Veel eigen werk, maar ook blues, rock en country covers.

Poppenkastvoorstelling: Help! Een krokodil in ons bos

Kinderen kunnen tijdens de Open Dag lekker komen knutselen en kleuren, maar er is ook een gezellige, muzikale poppenkastvoorstelling voor kinderen tot 8 jaar. Wie kan alle dieren opnoemen die voorbij komen?

Het verhaal gaat over een kleine, verdrietige krokodil. Hij is verdwaald. Hij wil het liefst terug naar huis, naar Afrika. Maar hoe? Gelukkig zijn er genoeg behulpzame dieren in het Nederlandse bos. De krokodil mag best bij ze komen wonen. Maar pakt dat wel goed uit? Ko de Krokodil wil het liefste terug naar zijn vriendjes in Afrika. Zal de krokodil ooit nog thuiskomen? Misschien wil het publiek helpen om de juiste weg naar huis te vinden? De voorstelling start om 14.00 en 15.00 uur, een plaatsje reserveren kan via de website.

Klik hier voor kaartjes en meer informatie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord