foto: Pixabay
Amusement

Toneelvereniging VIP ‘Van koe knuffelen tot katknuppelen’

Nieuwlande – Toneelvereniging VIP V(eur) I(eders) P(lezier) uit Nieuwlande treedt op 17 en 18 januari om 20.00 u op in het MFC te Nieuwlande.  Het toneelstuk wat ze gaan spelen heet:  Van koe knuffelen tot katknuppelen, geschreven door Maja Reinderman, toneeluitgeverij Vink. 

Op zorgboerderij De Kriekenhoeve van Jacob wonen mensen die zorg behoeven. Juffrouw Gans is maatschappelijk werkster en tussen haar en boer Jacob lijkt iets moois op te bloeien. Nadat juffrouw Gans een nieuwe cliënte op Kriekenhoeve heeft ondergebracht worden er opeens allerlei dieren ziek of gewond aangetroffen. Wie is daar verantwoordelijk voor? Al gauw valt de verdenking op een nieuwkomer. Zij heeft immers een verleden als jeugdcrimineel en voor haar komst gebeurden dergelijke ongelukken niet dus zij moet de boerderij verlaten. Alleen juffrouw Gans gelooft in haar onschuld, waardoor de verhouding met Jacob onder druk komt te staan.

Kaarten à 5 euro zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij het MFC in Nieuwlande, bij Attent Koster Nieuwlande en bij het bewegingscentrum in Nieuwlande. Het kan ook telefonisch via VIP op het nummer 0638537590. Uiteraard zijn er ook kaarten te koop aan de kassa bij de voorstelling. Risico is dan wel dat het vol is.

In de pauze is er een verloting t.b.v. toneelvereniging VIP

Geef een reactie