Je woning energiezuinig maken? Kom naar de duurzame up date avond in Pesse!

Pesse – Het nieuws is je vast niet ontgaan: we gaan langzaam richting aardgasvrij wonen. Veel mensen zijn al bezig met energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen op daken, isolatieglas of tochtstrippen. Allemaal maatregelen om je woning energiezuiniger te maken. Wil je weten wat je kunt doen? Kom dan naar de duurzame up date avond op donderdag 16 januari vanaf 19.30 uur in Ontmoetingscentrum De Wenning in Pesse, Veldbrake 5.

Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en de gemeente Hoogeveen. Tijdens deze avond is er ook aandacht voor de energietransitie en afvalverwerking. De gemeente Hoogeveen laat iets zien over de Regionale Energiestrategie Drenthe, die wordt opgesteld om aan te geven hoeveel duurzame energie opgewekt kan worden in de regio. Ook het toekomstige afvalbeleid krijgt aandacht in de vorm van een interactieve presentatie. Als gemeente zijn we benieuwd naar uw ideeën over hoe we afval nog beter kunnen scheiden in grondstoffen en restafval.

Het programma ziet er als volgt uit.

 • 19.30 uur
  Inloop en en opening
 • 19.45 uur
  Presentatie door het Drents Energieloket met tips en mogelijkheden om aan de slag te gaan met de verduurzaming van je woning
 • 20.30 uur
  Presentatie: Van afval naar grondstof
 • 19.45-22.00 uur
  Doorlopend programma met Bedrijvenmarkt en gemeentelijke informatiemarkt over Energietransitie en Afval
Deel dit bericht!

Geef een antwoord