Algemeen

Popkoor Harmony Singers zoekt mannen stemmen

Op donderdag 16 januari a.s. organiseert Popkoor Harmony Singers uit Hoogeveen van 19.45 tot 22.15 uur een open repetitieavond speciaal voor mannen. De open repetitie wordt gehouden in dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12 te Alteveer (circa 6 km. van Hoogeveen). Opgave voor deze avond is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen.

Popkoor Harmony Singers bestaat momenteel uit 45 leden met Peter Gonkel als dirigent en Harry Bijl als pianist. Het popkoor repeteert circa 5 keer per jaar met haar eigen band waar ze ook mee optreedt.

De open repetitieavond beloofd een speciale avond te worden; een uitgelezen moment om te ervaren hoe leuk en gezellig het zingen in een popkoor is. Én de avond is speciaal voor mannen omdat het koor dringend op zoek is naar nieuwe mannelijke leden. Mannen die graag zingen, van muziek houden én gezelligheid worden van harte uitgenodigd om op 16 januari a.s. langs te komen. Het popkoor hoopt natuurlijk dat de gasten zo enthousiast worden dat men lid wil worden. Natuurlijk kan men ook eerst een aantal repetities bijwonen en dan een besluit nemen.

Om een indruk te geven welke songs deze avond zoal voorbijkomen: dit zijn songs van o.a. Queen, Ed Sheeran, Coldplay etc. Onze songs zijn allemaal gearrangeerd door toparrangeurs wat maakt dat ons koor een uniek en mooi repertoire behoudt.

Website: http://www.harmonysingers.nl

foto:Ilse Jutstra 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: