Kou trotseren voor  kaartjes MENDO

Noordscheschut – Je ziet het wel vaker: mensen die voor kaartjes zelfs een nacht in de kou willen doorbrengen om een kaartje te bemachtigen. Meestal is dit voor een wereldster, maar voor een entreebewijs van de toneelvoorstelling van de plaatselijke toneelvereniging MENDO uit Noordscheschut is dit redelijk uniek.

Toch was dit het geval donderdagmorgen bij het voorverkoopadres ”Het Miniatuurtje”. Met de eerste keer openen van de winkel in het nieuwe jaar zag Inez Boer tot haar verbazing al een aantal mensen voor de deur kamperen en gezellig aan het kwartetten. De toneelvoorstellingen in het dorp zijn over het algemeen snel uitverkocht.

Zorgboerderij de drie gebroeders!

Dit jaar brengt MENDO  Zorgboerderij de drie gebroeders! Deze plattelandskomedie is geschreven door Willie van Oenen. Het gaat niet zo goed met de boerderij van Harm en Rinus Veldman. Broer Albert, mede eigenaar van de boerderij, ergert zich groen en geel aan zijn luie broers en zou graag zien dat de boerderij wat geld op gaat leveren. Albert lanceert samen met zijn vrouw Aleida een plan om er een zorgboerderij van te maken. De laatste kans voor Harm en Rinus, anders eisen ze dat de boerderij verkocht wordt. Harm en Rinus gaan met hulp van tante Ko akkoord, en komt er dus allerlei vreemd volk bij ze over de vloer. Ze zetten hun beste beentje voor, maar wil iedereen er wel een succes van maken? Of spelen er andere belangen mee?

De voorstellingen staan gepland op Vrijdag 31 januari, Zaterdag 1 februari, Vrijdag 7 februari en Zaterdag 8 februari. De kaarten zijn vanaf 2 januari te koop bij kadoshop Het Miniatuurtje a €5.- p/stuk. (Alleen contante betaling!) Er zijn geen kaarten aan de zaal verkrijgbaar en men kan geen kaarten reserveren.

Tot ziens, tot Mendo! (UPDATE)  Inmiddels zijn de kaarten al uitverkocht voor de zaterdagavonden.

De gelukkigen met de eerste kaartjes. In het midden MENDO toneelspeler Ryan Prins foto:© Schonewillefotografie

Deel dit bericht!

Geef een reactie