Kerstballen korting bij Multimate Hoogeveen

Hoogeveen – Net als vorige jaargangen gaat Multimate weer feestend het jaar uit. U krijgt dit jaar 20%  korting  op  vrijdag 27 december en maar liefst 25% korting op zaterdag 28 december. Multimate geeft de korting over de reguliere prijzen. Op aanbiedingen, folder artikelen of bodem prijzen word geen korting verrekend. 

Om het feestje extra kracht bij te zetten krijgt iedere klant die boven de 15 euro besteed een leuk cadeautje. Dit net zo lang tot de voorraad op is. Ook krijgt u net als op normale winkeldagen vakkundig en deskundig advies voor de uit te voeren klus. Ook wordt er hout op maat gezaagd en verf op kleur gemengd tijdens de actiedagen.

Bent u niet in staat om de gekochte producten met de auto te vervoeren? Dan beschikt Multimate over een eigen bezorg service, hier worden geen extra kosten voor gerekend in de woonplaats Hoogeveen zelf, woont u buiten Hoogeveen vraag dan naar de zeer scherpe prijzen voor het bezorgen van uw materialen.

Voor vragen over deze actie kunt u altijd contact opnemen met de bouwmarkt op 0528-250100 of vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Multimate is tijdens de feestdagen 1e en 2e kerstdag gesloten. Ook op nieuwjaarsdag zal de winkel dicht blijven. Vanaf 2 januari staan wij weer graag voor u klaar.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord