Algemeen

Hoogeveens bedrijf ontwerpt film poster voor de nieuwe James Bond film

Hoogeveen – Het Drentse bedrijf dotsolutions heeft op verzoek van MGM & Universal Studio’s, de filmproducent, een film poster gemaakt voor de nieuwe James Bond Film. ‘’No time to Die’’ de film komt 3 april 2020 wereldwijd uit.

‘’We zijn als bedrijf continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van social media marketing echter een film poster ontwerpen hadden we nog niet eerder gedaan aldus Jeroen Kolhoff, mede-eigenaar van dotsolutions’’.

Synopsis van de film:

Bond is teruggetreden als geheim agent van Mi6 en geniet van een minder hectisch leven op Jamaica. De vrede wordt al snel verstoord nadat zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden krijgt een andere wending en lijdt Bond op het spoor naar een mysterieuze schurk die van plan is zijn nieuwe levensgevaarlijke uitvinding te gebruiken.

Cast:

In ‘’NO TIME TO DIE’’ keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: