Sport

De Schout/Kluin Schilderwerken op zoek naar punten

Hoogeveen – Na twee nipte nederlagen, waarin de darters van Superleagueteam De Schout/Kluin Schilderwerken een comeback niet konden omzetten in punten, gaat het team onder leiding van Johnny Smand zaterdag proberen wel punten te pakken. Dat het niet makkelijk zal worden is wel duidelijk. Tegenstander Status Bar staat na een goede reeks op een tweede plaats.
De Hoogeveense darters zullen daarvoor scherper moeten zijn in het begin van de wedstrijd. Tot twee keer toe werd tegen een ruime achterstand aangekeken door gemiste dubbels en het niet grijpen van kansen. Ondanks de complimenten over het getoonde spel en veerkracht bleven de punten uit.

Tegenstander Status Bar won, na een moeizame start, de laatste vier wedstrijden met klinkende cijfers. Toch verloor het team uit Veendam in drie van deze wedstrijden de Round Robin en het eerste wedstrijdpunt. Een goede mogelijkheid voor De Schout/Kluin Schilderwerken om de wedstrijd zaterdag goed te starten. De wedstrijd in Status Bar Veendam start dan zoals altijd om 13:00 uur.

Geef een reactie