Start protesten van de boeren is begonnen

Nederland – Dinsdagavond is het protest van de boeren in Nederland begonnen. Omstreeks 22:00 uur is het binnenhof in Den Haag bezet door een kleine 150 tractoren. Deze tractoren gaan niet weg voordat er een akkoord is met het kabinet. Dit zit er voorlopig niet in nadat een laatste gesprek dinsdagavond ook op niets is uitgelopen. 

Bij de redactie van Regionieuws Hoogeveen komen al diverse meldingen binnen van wegen die dicht staan. Onder andere bij Groningen is de Rondweg volledig afgesloten. Ook richting Den Haag zijn al files. Voor de woensdag worden veel files en langzaam-aan-acties verwacht.

Dinsdag rond middernacht is opgeroepen door de Transport in Beweging actiegroep om de Stichting Bouwers in Verzet  en de Farmers Defence Force te steunen op welke manier dan ook. Er wordt opgeroepen tot langzaam rijden of andere acties. Maar wel met de nadruk dat het een rustige en vreedzame staking moet zijn.

Bereidt u dus voor op een langere reistijd of een stilstaande snelweg. Blijf indien het kan thuis werken of zoek de binnendoorwegen naar uw werk toe.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord