Nieuwjaarsfeestje Stichting Ouderenwerk

De Stichting Ouderenwerk Hoogeveen (SOH) heeft haar traditionele Nieuwjaarsvisite gepland op dinsdag 7 januari in Ouderencentrum Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat 1A.


Het belooft een heerlijk feestje te worden, waarop alle senioren welkom zijn. Oudjaarsavond wordt nog eens flink overgedaan, met de geweldige entertainer Erik Potters, die zich met zijn mobiele piano gewoon tussen de bezoekers presenteert en alle favoriete verzoeknummers probleemloos door de zaal schalt.
Natuurlijk zijn er ook smakelijke Nieuwjaarslekkernijen en een glaasje om te toosten en elkaar het allerbeste bij toe te wensen. En, niet te vergeten, een verloting met mooie prijzen.
De bijeenkomst begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. In de pauze worden loten verkocht en omstreeks 16.00 uur kunnen de winnaars hun prijzen in ontvangst nemen. Tegen 16.30 uur wordt de feestelijke middag afgesloten.
De toegang kost € 5,- en de kaartverkoop in Het Knooppunt is al op donderdag 19 december en op maandag 6 januari van 13-16 uur, maar natuurlijk ook vóór aanvang aan de zaal.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord