Komende week veel optredens in De Tamboer

Hoogeveen – Deze week zijn er veel optredens in De Tamboer. Hier vind u een overzicht van de optredens:

Woensdag 18 december | Irish Christmas

Op woensdag 18 december staat Irish Christmas, met grootmeester van de traditionele Ierse muziek Fergal Ó Murchú, in De Tamboer. Irish Christmas is een memorabele wintershow vol vreugde, schoonheid, spirituele diepte en kracht. Uiteraard ontbreken de grote favorieten zoals Silent Night, The First Noël en de betoverend mooie Wexford Carol niet. Maar de liefhebbers van het Gaelic mogen zich ook verheugen op een selectie songs in de traditionele Ierse taal. Een streling voor de oren! Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Donderdag 19 december | Het Zwanenmeer

Op donderdag 19 december staat Het Zwanenmeer in De Tamboer. Het bekende en klassieke ballet wordt uitgevoerd door het Russische Charkov City Opera & Ballet op muziek van Tsjaikovski. Zij doen dit op hun eigen, weergaloze manier. Deels in de oude Oost-Europese traditie, maar af en toe ook met een hedendaagse twist. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Vrijdag 20 december | Martijn Fischer

Op vrijdag 20 december staat Martijn Fischer in De Tamboer. Na een succesvolle clubtour besloot Martijn dat het de hoogste tijd was om Hits van Hazes naar het theater te brengen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen! Het wordt een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Zaterdag 21 december | Lenette van Dongen

Op zaterdag 21 december staat Lenette van Dongen in De Tamboer met haar bekroonde voorstelling Paradijskleier. Voor deze show won ze de Poelifinario: de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen theaterseizoen. Daarom gaat ze nog een seizoen door met de voorstelling, die ook door pers en publiek jubelend werd ontvangen. Een voorstelling voor iedereen die uitgeblust op de bank zit en het ook even niet meer weet. Op hilarische wijze fileert Lenette dromen en laat ze het publiek weer verliefd worden op de werkelijkheid. Want saai is het nieuwe spannend.
Met nog enkele plaatsen op het tweede balkon is de voorstelling bijna uitverkocht. De laatste kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Zondag 22 december | Doornroosje

Zondag 22 december staat Doornroosje de Musical (4+) in De Tamboer. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnenwiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, wederom een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Dinsdag 24 december | Kerstnachtdienst

Op dinsdag 24 december wordt er tweemaal een kerstnachtdienst gevierd in De Tamboer. Er zullen twee identieke diensten zijn: de eerste dienst begint om 19.30 uur (met een klein accent op de kinderen) en de tweede dienst begint om 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een warm drankje. Beleef en zing Kerst samen vrienden en familie. Een feest van samen, een feest van familie, een feest van de Koning! De entree is gratis, maar reserveer wel even een kaartje, want vol is vol! Kaarten zijn te reserveren via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord