Spannend duel in de onderste regionen Hollandscheveld

Hollandscheveld – Mathijs Snippe onderschept de bal en ziet de vrijstaande Robin Bijl, maar de verdediger van Fitboys werkt de bal achter de lijn. Vanuit de corner een schot van Bertin Kiers die wordt geblokt door de verdediging van Fitboys.

Niet lang daarna een goede voorzet van Merlijn Odink op Robin Bijl, die vrij voor de keeper staat. Hij kopt keurig naar de grond, maar helaas naast.
In de 20e minuut een uitbraak van Fitboys waarbij de doelpuntenmaker buitenspel stond, maar de scheidsrechter zag het anders en ook na overleg met Stefan Bijl keurde hij het doelpunt goed 0-1.
In de tegenaanval van Hollandscheveld weer een schot van Bertin Kiers die weggewerkt wordt door de Beilenaren.
Na een half uur spelen wordt Mathijs Snippe naar de grond gewerkt en krijgt Hollandscheveld een vrije trap. Thom Koopman neemt hem, in eerste instantie niet goed, maar in tweede instantie schoot dezelfde Thom Koopman hem prima binnen 1-1
Fitboys werd wat feller na de gelijkmaker en er gingen twee spelers van Hollandscheveld onderuit in de 16 van Fitboys, maar beide keren geen aanleiding om een strafschop toe te kennen.
Bertin Kiers wordt dan randje 16 neer gehaald. Vrije trap. Roy Strijker schiet hem weer prima op het doel, maar de keeper red prima. Net voor rust een corner voor Hollandscheveld die met kunst- en vliegwerk weg wordt gewerkt door Fitboys. Dus met een gelijkspel de kleedkamers in. Helaas zijn beide teams hier ook gebleven en werd de wedstrijd gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. Datum en tijdstip wanneer de wedstrijd uit wordt gespeeld volgt nog. Foto en verslag Jessica Mol