Amusement

Flip FabriQue zet een weergaloze show neer in De Tamboer

Hoogeveen – De jonge circusgroep Flip FabriQue uit Canada heeft vrijdag avond een adembenemende show neergezet in De Tamboer te Hoogeveen. De groep trok alles uit de kast, waar ze dan ook letterlijk uit kwamen. Met vijf mannen en één vrouw werd een anderhalf uur durende show ten tonele gebracht. 

Flip FabriQue is de jongste groep uit de Canadese Circus artiesten. Zij brengen een spetterende mix van jongleerwerk, hoepelacts en acrobatiek. Het hele verhaal word ondersteund door middel van livemuziek en een grote dosis aan humor. De groep is in 2011 opgericht en begon zijn theater voorstellingen met de productie ‘Atttrape-Moi’ sinds deze eerste act treed deze groep internationaal onafgebroken op in diverse theaters.

De groep geeft tijdens de voorstelling alles wat ze hebben en nemen je mee naar het leven van het circus. Ze vliegen door hoepels, springen over touwen, dansen in de lucht en gooien met kegels. Als je denkt dat dat alles is heb je de hoepels, trampolinespringen en de jongleeracts nog niet gezien.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, schoenen

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, zittende mensen, schoenen en buiten

Foto’s en tekst: GD Fotografie

 

Geef een reactie