De Schout/Kluin Schilderwerken speelt thuiswedstrijd

Hoogeveen – De darters van Superleagueteam De Schout/Kluin Schilderwerken spelen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Toornsmit. Met nog 2 wedstrijden te gaan tot de spelers de pijlen opbergen voor de winterstop hopen de Hoogeveners de aansluiting met de subtop te maken.
Hiervoor zal zaterdag een overwinning wel noodzakelijk zijn. Dat het niet gemakkelijk zal worden is wel duidelijk. Toornsmit staat namelijk op een gedeelde koppositie met Vostars United en verkeren in een uitstekende vorm.
Ondanks de nederlaag van twee weken geleden heerst er een goed gevoel bij De Schout/Kluin Schilderwerken. De dubbele wissel halverwege deze wedstrijd zorgde voor nieuwe energie en goed spel, maar de comeback kon helaas net niet omgezet worden in een goed resultaat. Captain Johnny Smand zal zijn hersenen dus goed moeten laten kraken om te bepalen welke spelers zaterdag aan de start van de wedstrijd zullen verschijnen.

Café de Schout is zaterdag dus wederom het strijdtoneel voor een spannende pot darts. Laat het wereldkampioenschap in London dus even links liggen en zorg dat je om 13:00 uur aanwezig bent.

Geef een reactie