50.000e reiziger in De Bij

Hoogeveen – Op 9 december werd Marjama door wethouder Slomp van Hoogeveen verrast bij het instappen van De Bij. Marjama had het geluk de 50.000e reiziger te zijn in 2019! Nog niet eerder had De Bij zoveel reizigers in één jaar.

Lunchen bij de Lekkernij

Wethouder Erwin Slomp heeft de 50.000e reiziger een bos bloemen overhandigd en een waardebon voor een lunch voor twee personen bij De Lekkernij in de Hoofdstraat van Hoogeveen. Marjama woont in het AZC en was eerst nogal geschrokken van de plotselinge aandacht. Na uitleg in het Engels en felicitaties was ze uiteindelijk blij met de bloemen en de cadeaubon.

De Bij: de stadsbus voor heel Hoogeveen!

Of de bestemming nu school is, station, ziekenhuis, werk of het stadscentrum: De Bij komt langs alle belangrijke bestemmingen in Hoogeveen. U hoeft niet bij een halte te staan om in te stappen: u kunt langs de hele route opstappen en uitstappen, mits de verkeerssituatie dat toestaat. Voor € 1,- koopt u een vervoersbewijs en die is twee uur geldig. Maakt u gebruik van een hulpmiddel bij het lopen of van een rolstoel? Geen probleem: de chauffeur helpt u graag bij het in- en uitstappen en de bus is toegankelijk voor een rolstoel.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord