Plat op Pad brengt ”As de natuur zien gang giet” op het toneel

Nieuw Moscou – Toneelvereniging Plat Op Pad uit Nieuw Moscou begint in januari aan de jaarlijkse serie optredens.Na de vakantieperiode is club weer gestart met het instuderen van een nieuwe klucht. Dit jaar is het de klucht ‘As de natuur zien gang giet’, geschreven door Herman van der A. Voor de toneelvereniging geen onbekende.

Het verhaal speelt zich af in een dorpje waar vroeger zo’n twintig boeren gestationeerd waren. Maar de overheid heeft maar liefst zeventien boerderijen opgekocht, inclusief grond, en heeft er een groot natuurgebied van gemaakt. Dit tot groot ongenoegen van de drie boeren die overbleven. Toevallig zijn alledrie de boeren vrijgezel en ook de postbode die natuurlijk een luizeleventje heeft is vrijgezel.

Aartsvijand

Dan erven twee dames de enige woning van het dorp en beginnen een hotel. Ook komt een dame van natuurbeheer de boel inspecteren, aartsvijand nummer 1 van de boeren. Ook komt een vrouwelijke schaapherder ten tonele. Ook zij zorgt voor veel onrust. Als klap op de vuurpijl krijgt een boer zelfs een huishoudelijke hulp. Dat belooft natuurlijk veel gekke en hilarische momenten.

Al die vrijgezelle boeren zijn op iedereen wel boos, maar na een poosje verandert dat toch wel.

De optredens worden gegeven in het buurthuis van Nieuw Moscou en vinden plaats op 10 en 11 januari, 14 en 15 februari en 10 en 11 april. Inmiddels is 15 februari en 11 april al uitverkocht. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Rijwielhandel Kleine 0528-361292, bij Seine de Ruiter 0528-947835 of bij kapsalon Gerlinda aan het Zuideropgaande

Ook geeft Plat op Pad op 31 januari een optreden in het Jeugdcentrum in Hollandscheveld. Kaarten in de voorverkoop bij J. Hoogeveen aan het Zuideropgaande, bij A. Hoogeveen aan de Doorsnijding of via tel. 06-22908065.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord