Harten 10 in 3e helft bij VV Hoogeveen (za)

Hoogeveen: Elke club organiseert tegenwoordig wel een ‘Derde helft’ waarbij een plaatselijke artiest komt optreden. VV Hoogeveen is er in geslaagd het populaire duo Harten 10 vast te leggen. Aanstaande zaterdag zal dit duo na afloop van de wedstrijd Hoogeveen zaterdag – Hardenberg’85 hun hits ten gehore brengen in de eigen kantine. Dat doen ze samen met de Party DJ’s Marcel & Erwin.

Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ´Liefde maakt blind´, met hierop de bekende nummers  ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik wil je niet kwijt’. Maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als ik het nu niet doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ´piraten´ vleugje. Want in de piratenwereld zijn ze graag geziene artiesten op het podium. Ze zijn dan ook bijna een vaste klant tijdens de Mega Piratenfestivals en nu dus zaterdag ook bij VV Hoogeveen.

De wedstrijd Hoogeveen zaterdag – Hardenberg’85 begint om 14.30 uur, waarna om 16.15 uur een begin wordt gemaakt met de ‘Derde helft’ waarbij iedereen welkom is.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord