Kwiek heren sluiten het jaar winnend af

Hoogeveen: Door veel blessure leed bij de heren van Kwiek werden oude bekende Bas Krom en jeugdigen Gaith en Yaman Tnesh net als jongeling Wesley Knol opgeroepen. De wedstrijd ging in het begin gelijk op.
Danny Klomp wist vanaf de rechterhoek meerdere malen uitstekend het doel te vinden. Kwiek was niet secuur op de break-out waardoor zij veel balverlies leden. Hierdoor bleef Exito in het spoor van de heren van Kwiek. Exito had één schutter meegenomen waar de Kwiek verdediging moeite mee had. Toch wisten de heren na een kwartier steeds meer afstand te nemen van Exito. De heren gingen de kleedkamer in met een 17-11 ruststand. De coach was in de kleedkamer tevreden over het spel.
In de tweede helft werd er snel gespeeld en mooie aanvallen afgerond. Vanaf het midden en de opbouw werd er makkelijk door de verdediging van Exito heen gelopen. De afstand van Exito werd groter en de heren wisten dat deze wedstrijd makkelijk gewonnen. Er werden mooie dingen uitgeprobeerd zoals no look passes en lobjes. Gaith Tnesh was succesvol vanaf hoek en opbouw. De wedstrijd werd keepend afgesloten door Wesley Knol en Kwiek won met 31-22.
foto: Kwiek

Geef een reactie