vv Hollandscheveld heeft wederom een gelijkspel in de wacht gesleept

vv Hollandscheveld heeft wederom een gelijkspel in de wacht gesleept bij de titelkandidaat Achilles 1894. Achilles liet vanaf het begin al zien waren zij de hoogstwaarschijnlijke kampioen worden in deze competitie. Er werd in een heel hoog tempo gespeeld en al in de eerste minuut moest Lennard Vos redding brengen op een schot van de thuisploeg.

Maar na 5 minuten werd de bal hard in de verre hoek gekopt door de thuisploeg. En nog geen 2 minuten later struikelt Maykel Mol heel ongelukkig en heeft de speler van Achilles hem voor het intikken en staat het al 2-0. Maar Hollandscheveld blijft goed gegroepeerd spelen en loert op de counter. Na een kwartier komt het eerste gevaar via de goed spelende Mathijs Snippe. Hij gaat op het doel van Achilles af en speelt de keeper uit. Helaas stuitert de bal iets te ver van zijn voeten over de achterlijn. Maar even later een mooi opgezette aanval van Hollandscheveld . Jan Hagen ziet Merlijn Odink gaan en hij zet voor op Mathijs Snippe en nu weet Mathijs Snippe hem wel in het doel te schuiven 2-1. Zo’n 10 minuten later een corner voor Hollandscheveld en Roy Strijker zet goed voor. Met een geweldige volley werkt Mathijs Snippe de bal in de bovenhoek en staat het 2-2. Robin Bijl moet dan helaas het veld geblesseerd verlaten en Brian Okken is zijn vervanger. Net voor rust is het de spits van Achilles die als een duveltje uit een doosje de bal achter Lennard Vos werkt 3-2. Na rust bleef Hollandscheveld hard werken en hield Achilles ruime tijd goed op afstand. Na 10 minuten het eerste kansje voor de thuisploeg, maar Lennard Vos red, Thom Koopman loopt in zijn eigen 16 een hoofdblessure op, maar kan na behandeling gelukkig wel door. De verdediging van Hollandscheveld staat als een huis en Hollandscheveld krijgt enkele kleine kansjes. Een te zachte terugspeelbal van Achilles en Mathijs Snippe jaagt , de keeper weet de bal nog maar net over de zijlijn te knallen. En een vrije bal voor Hollandscheveld aan de zijkant , Roy Strijker meld zich achter de bal en schiet hem prima op het doel, maar een geweldige redding van de keeper van Achilles. De krachten bij Hollandscheveld lijken dan op te zijn, maar zo’n 7 minuten voor tijd is het Brian Okken die de 3-3 maakt. Dan is het nog even billen knijpen in de slotfase en voorkomt Lennard Vos met een prima redding dat de thuisploeg scoort. Grote opluchting als de scheidsrechter affluit en weet Hollandscheveld weer te stunten. Woensdagavond a.s. staat er weer een uitdaging op het programma. vv Hollandscheveld moet het dan opnemen tegen vv Noordscheschut voor de beker. Aanvang 19.30 uur op sportpark de Meulewieke foto en tekst Jessica Mol