Sinterklaas en zwarte pieten verlaten Hoogeveen met veel kabaal

Hoogeveen – Na een drukke pakjesavond en een periode van bijna 3 weken in het Huis van Sinterklaas was het  voor de goedheiligman en zijn zwarte pieten tijd om weer terug naar Spanje te gaan.

Helemaal onopgemerkt ging het dit jaar niet. Gisteravond ging het in een een stoet door het centrum van Hoogeveen. Nog 1 keer dit jaar foto’s maken en handjes schudden met de kindervriend was mogelijk voordat de terugreis naar Spanje een feit is. Dit gebeurde met met veel kabaal waaronder de Hoogeveense trommelslager flink aan meehielp.

Na een drukke periode in het Huis van Sinterklaas, gesitueerd in theater de Tamboer, kijken Sinterklaas en zijn pieten terug op een geslaagde Sinterklaasperiode  voor jong en oud. Veel blije kindergezichtjes, een hoop tevreden ouders en genietende grootouders. Niet alleen de rondleidingen in het Huis zijn voor menigeen een leuke en ietwat spannende ervaring. Ook de theatershow door eigen Hoogeveensche Pieten bleek een schot in de roos. Volgend jaar komt daar een vervolg op met een nieuwe show!

Foto: Gerwin Streutker

 

 

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Sinterklaas en zwarte pieten verlaten Hoogeveen met veel kabaal

Geef een antwoord