Bordje Cultuur: Goochelaar en verhalenverteller Hilbert Geerling

Op zondag 15 december om 13.00 uur is er weer Bordje Cultuur. Te gast is Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen en verhalenverteller.

 

Hilbert Geerling is gespecialiseerd in voorstellingen voor kinderen. Werken met kinderen is zijn passie en dat is te zien als hij op het toneel staat. Hilbert is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen en drager van de Gouden NMU Speld, de hoogste Nederlandse onderscheiding, die wordt uitgereikt aan goochelaars met een bijzondere verdienste voor de Goochelkunst.

Hilbert Geerling reisde naar Libanon om voorstellingen te geven in vluchtelingenkampen. Een reis langs vluchtelingenkampen om pret en vrolijkheid te brengen naar plaatsen waar dat niet gebruikelijk is.

 

Deze middag vertelt hij zijn publiek over zijn reis naar Libanon, over de kinderen, hun leven daar en hoe het is om ze, al is het maar voor een uurtje, even alle ellende te laten vergeten. Het verhaal wordt geïllustreerd met de goocheltrucs die hij in Libanon vertoonde.

 

Entree: € 18,50. Kaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekhoogeveen.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de bibliotheek en bij theater De Tamboer.

 

Datum: 15 december, 13.00 uur

Locatie: Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

 

Bordje Cultuur

Een keer per maand op zondagmiddag (van 13.00 tot 15.00 uur) kun je genieten van een lunch, een drankje èn een culturele activiteit.

 

Uitgebreide informatie over het programma op www.bibliotheekhoogeveen.nl

 

Geef een reactie