HODO pakt wederom een punt

Na de puntendeling van vorige week tegen SC Erica wilden de HODO mannen ook in de uitwedstrijd tegen CEC een goed resultaat behalen om aansluiting te behouden met de ploegen in de onderste regionen van de zondag 3e klasse C. Dat dit op voorhand geen eenvoudig karwei zou gaan worden was bekend, tegenstander CEC draait een goed seizoen en stond voorafgaand aan deze wedstrijd op een keurige tweede plaats.

HODO daarentegen moet alle zeilen bijzetten om de laatste positie te verlaten, dus een resultaat zou de ploeg goed passen. Na afloop stond er een 1-1 einduitslag op het scorebord, een score waar van tevoren voor was getekend maar in de slotminuut had HODO ook de volle buit nog kunnen pakken door een goede kans van Dave Padding die helaas niet werd benut.

Het verschil in de ranglijst tussen de nummer 2 en de nummer laatst was niet zo groot als de ranglijst doet vermoeden maar HODO kwam in de eerste helft wel goed weg bij een aantal kansen voor de gastheren. Patrick Timmerman had ook nog een kans om de score te openen voor HODO maar zijn schot verdween net naast het doel. Dat de ruststand dan ook 0-0 was mocht een wonder heten. Na de rust wederom een aantal kansen voor CEC, maar de kansen werden niet benut. Ook HODO had enkele leuke kansen maar ook de spelers van HODO konden geen treffer maken. In de 75e minuut kwam er dan toch een treffer voor CEC. Roy Zuidema maakte de 1-0 in duidelijke buitenspelpositie, maar scheidsrechter Nigro negeerde assistent scheidsrechter Booij en hij keurde de treffer goed. CEC dacht de volle buit binnen te hebben. De spelers van HODO dachten hier duidelijk anders over en gingen op jacht naar de gelijkmaker. In de 80e minuut was het Patrick Timmerman die met een fabelachtige kopbal de 1-1 op het scorebord bracht.

Man van de wedstrijd: Patrick Timmerman.