Peuters en kleuters maken muziek bij Scala

Hoogeveen – Ook in de allerkleinsten zit muziek. Plezier en ontdekken staan voorop in de 6 bijeenkomsten Peuter- en Kleutermuziek bij Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen. De korte cursussen met docent Inge de Vries starten op 15 januari en vinden plaats op de woensdag. De peuterlessen zijn van 13.45 tot 14.30 uur en de kleuterlessen van 14.30 tot 15.15 uur. Meedoen aan de hele serie kost € 37,-. Aanmelden kan via www.ontdekscala.nl, meer informatie via 0528-235005.

Peutermuziek
In de peutermuzieklessen duiken kinderen van 2½ tot 4 jaar in een wereld vol muziek, samen met papa, mama, de oppas, oma of opa. Ze maken kennis met muziekinstrumenten en er komen heel veel leuke liedjes voorbij die aansluiten bij hun belevingswereld.

Kleutermuziek
In de kleutermuzieklessen voor 4- en 5-jarigen komen de basiselementen van muziek aan de orde: hoog en laag, hard en zacht, langzaam en snel. De kinderen gaan deze dingen ontdekken door op muziekinstrumenten te spelen, te zingen en veel te bewegen op muziek. De laatste vijf minuten kunnen de ouders of verzorgers een kijkje komen nemen en kunnen de kinderen laten zien wat ze die les hebben geleerd.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord