Opening overkapping en terras voor kantine s.v. HODO.

Zondagmiddag 24 november j.l., voor aanvang van de competitiewedstrijd s.v. HODO 1 tegen s.c. Erica 1, werd de schitterende overkapping met vernieuwd terras officieel in gebruik genomen.

Bestuurslid Henk Jan Lip sprak de genodigden onder de nieuwe overkapping met alleen maar lovende woorden toe en stak het gerealiseerde, mooie resultaat dan ook niet “onder stoelen en banken”. Van tijd tot tijd keek hij dan ook met trots om zich heen richting de vele aanwezige vrijwilligers van dit mooie project. Overigens gaf Henk Jan Lip ook aan, dat er na een korte pauze, noem het maar de winterstop, een nieuw project op “stapel staat”, namelijk het project Kunstgras op sportpark ’t Hoge Bos.

Mede dankzij de ondersteuning van de supportersvereniging “De Vriendenkring” was de club wederom in staat om het sportpark ’t Hoge Bos opnieuw te verfraaien.

Een speciaal woord van dank werd uitgesproken naar de leden van de werkgroep “Overkapping” en de beide Henk(en) Zuidema, namelijk Henk Zuidema van het gelijknamig Bouwbedrijf Henk Zuidema en Henk “de architect” Zuidema van Bouwkundig Buro Zuidema.

Vanzelfsprekend werden de vele (aanwezige) vrijwilligers, letterlijk en figuurlijk, in het zonnetje gezet en vooral bedankt voor hun inzet op de verschillende gebieden. Weer een mooi voorbeeld van ons motto “HODO, MEER DAN EEN CLUB”, want zonder deze echte HODO-mensen was dit alles niet mogelijk geweest.

Ook werden verschillende leverancier van de materialen, waaronder Concordia Bouwmaterialen, Bukro Dakbedekking en Van der Vinne bedankt voor hun rol en bijdrage in dit project.

Ook werd uitvoerig stilgestaan bij de verfraaiing van het terras, zoals de prachtige zwarte tegelvloer met de passende nieuwe statafels en bloembakken. Gerealiseerd mede dankzij Mekro Bestratingen en Afbouw- en Klussenbedrijf R. van Eck.

Ook attendeerde Henk Jan Lip de aanwezigen nog over de totstandkoming van deze mooie zwarte tegelvloer door te verwijzen naar het aanwezige bord met de namen van de deelnemers van de tegelactie nieuwe overkapping.

Tot slot maakte huisfotograaf Marcel Uiterwijk een groepsfoto van de aanwezige genodigden,. en bedankte Henk Jan Lip een ieder voor de aanwezigheid en niet te vergeten, de geleverde inzet en inspanning om vervolgens gezamenlijk het glas te heffen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord