Een complete off day voor vv Hollandscheveld

Hollandscheveld – Een complete off day voor vv Hollandscheveld zaterdagmiddag. Werd er vorige week nog wel gewonnen na een matige wedstrijd, werd er zaterdag geen enkel moment aanspraak gemaakt op de punten.
Hardenberg ’85 domineerde de hele wedstrijd en won dan ook met 5-0. Na 6 minuten voetballen lag de bal al achter Lennard Vos in het doel, en had Hollandscheveld geluk dat Hardenberg even daarna niet al de 2-0 scoorde.  Hollandscheveld kwam totaal niet in de wedstrijd en de thuisploeg had hier een groot aandeel in. Na een half uur spelen was het weer raak voor Hardenberg en 5 minuten voor rust scoorden ze de 3-0. Na rust kan een speler van Hardenberg heel gemakkelijk doorlopen richting het doel van Lennard en ronde hij prima af.
Trainer John Kikkert wisselde alle die de wisselspelers in 1x. Danny Mol, Kevin Span en Robin Bijl kwamen binnen de lijnen. Hierna ging het zeer niet minder, maar stond er al wel 4-0 op het scorebord.  De enige echte kans voor Hollandscheveld was een afstandsschot van Thom Koopman dat uiteen spatte op de lat.
Hardenberg’85 scoort dan nog 1x en Hollandscheveld zal komende wedstrijden alle zeilen bij moeten zetten.

Volgende week speelt vv Hollandscheveld thuis tegen ZZVV, aanvang 14.30 uur. Foto en verslag: Jessica Mol