Boerensteungroep roept op om met VEEL TREKKERS naar bijeenkomst in Hoogeveen te komen

Hoogeveen – De Boerensteungroep Burgers roept op Facebook op om massaal met trekkers naar Hoogeveen te komen. Hier vindt vanavond de bijeenkomst tussen het CDA en Actievoerders plaats. 

De bijeenkomst vindt plaats in Het Klooster deze vindt u aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen. De uitnodiging om massaal met de trekker te komen is door de CDA zelf bekend gemaakt. Hierop maakt de Boerensteungroep Burgers graag gebruik. Het CDA is volgens de groep ook deels verantwoordelijk voor het huidige wanbeleid in de politiek.

Vanavond is er ruimte om inhoudelijk en kritische vragen te stellen. Ook buiten het gebouw zullen vragen mogen worden gesteld aan de kamerleden. Wanneer er zoveel boeren komen dat de koffie van de CDA op is dan zal de Boerensteungroep voor nieuwe koffie zorgen in een naburig café.

De avond begint om 20:00 uur in Het Klooster. Voor wie naar deze bijeenkomst wil toe gaan? Print de uitnodiging uit  ( het persbericht van RTV Drenthe is de uitnodiging. plaats deze zichtbaar achter de ruit in de auto, trekker, vrachtwagen, busje of welk voertuig je mee neemt. Er is dringend oproep gedaan geen geweld, vernielingen of andere wanorde te veroorzaken. Steun van de boeren en help elkaar.

Deel dit bericht massaal om de boeren te steunen!

cover photo, Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst

Deel dit bericht!

Geef een antwoord