Druk programma bij De Tamboer

De Tolk van Java in De Tamboer: donderdag 21 november

 Hoogeveen – Op donderdag 21 november staat De Tolk van Java in De Tamboer. Na schitterende vertolkingen van Max Havelaar, Heren van de Thee en De Stille Kracht sluit producent Hummelinck Stuurman haar vierluik over het koloniale verleden in Nederlands-Indië af met deze voorstelling. Een spannend, ontroerend en bij vlagen humoristisch toneelstuk. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer. 

Over De Tolk van Java
De Tolk van Java, naar de autobiografische bestseller van Libris Literatuurprijs winnaar Alfred Birney, laat een tot nu toe onderbelicht perspectief zien: de trauma’s die vele gemengde Nederlandse en Indische gezinnen aan hun verleden overhielden. Alan’s gezin en zijn jeugd worden bepaald door een tirannieke vader. Wanneer Alan diens vroegere dagboeken over zijn leven in Indië gaat lezen, wankelen echter zijn sarcasme en haat. Is begrip mogelijk?


Ellen ten Damme in De Tamboer: vrijdag 22 november

 Hoogeveen – Op vrijdag 22 november staat Ellen ten Damme in De Tamboer met haar voorstelling Casablanca. Na het grote succes van de show Paris-Berlin trekken Ellen en haar Magpie Orchestra verder. Dit keer richting het zuiden. Vanuit Parijs start een nieuwe, muzikale zinnenprikkelende reis naar het exotische Casablanca. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 Over Casablanca

Samen met haar achtkoppige superband brengt de top-entertainster Ellen ten Damme een muzikale ode aan chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met prachtige muziek van onder meer Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edit Piaf, maar ook Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.


The Bluegrass Boogiemen en Cor Sanne: vrijdag 22 november

 Hoogeveen – Op vrijdag 22 november staat Grand Old Country in De Tamboer. The Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne bezorgen een avond vol hartverscheurende muziek uit het gouden tijdperk van de country en rock-’n-roll. Authentieke zang, virtuoze instrumentatie en alles 100% akoestisch. Terug naar de jaren ’50 en ’60 met muziek van Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson en vele anderen. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer. 

Over Cor Sanne

Cor Sanne is al sinds de jaren ’60 actief in de muziek. Hij organiseert veel country evenementen en haalde onder meer Johnny Cash, Emmylou Harris, Bill Monroe en Jerry Lee Lewis naar Europa. Liefhebbers kennen hem als gastheer bij Back To The Country. Maar zijn muzikantenbloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom beklimt hij sinds een aantal jaar ook zelf weer de podia. Hij zocht zijn vrienden van de Blue Grass Boogiemen op en de band Grand Old Country was geboren. Na een periode van radiostilte, pakken Cor en de Boogiemen de draad weer op in het theater.

 

Sinterklaas en het verdwenen goud in De Tamboer: zondag 24 november

 Hoogeveen – Op zondag 24 november staat de voorstelling Sinterklaas en het verdwenen goud in De Tamboer. Gouden Piet heeft een belangrijke taak: het bewaken van de grote kluis.In de kluis ligt het goud van Sinterklaas, waarmee hij de cadeautjes voor alle kinderen kan kopen. Maar dan doet Gouden Piet een vreselijke ontdekking: alle goudstukken zijn verdwenen uit de kluis! Wat nu? Een gezellige en interactieve voorstelling, geïnitieerd door de Sinterklaas van Hoogeveen en De Tamboer. Kaarten zijn te bestellen via detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.


Tino Martin in De Tamboer: dinsdag 26 november

 Hoogeveen – Op dinsdag 26 november komt Tino Martin met zijn theaterconcert Liefde & Geluk naar De Tamboer. Na uitverkochte ZiggoDome shows en het grote concert in het Olympisch Stadion zoekt Tino Martin de intimiteit van het theater weer op. Hij speelt zijn grootste hits, waarbij hij wordt begeleid door zijn eigen orkest. De kaartverkoop gaat uitsluitend via Tino Martin zelf, via de website van De Tamboer wordt er doorverwezen naar de website van Tino Martin.

Over Tino Martin
Tino brak in Nederland door met de hit Jij liet me vallen. Later scoorde hij hits met Later als ik groter ben en Laat me leven, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. Afgelopen najaar was de zanger te zien in het programma De Beste Zangers van Nederland.

Bestel hier uw tickets

William Rutten
Deel dit bericht!

Geef een antwoord