Crystal Dream U2 Experience in de Alke, Alteveer

Alteveer: Crystal Dream U2 Experience in Dorpshuis de Alke in Alteveer op vrijdag 29 november. Een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2!

Crystal Dream neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de band Crystal Dream die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze en met passie weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijven dicht bij zichzelf en zetten daarmee een unieke show neer. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream met succes langs de Nederlandse zalen en diverse festivals getourd. De band zorgt regelmatig voor uitverkochte concerten en is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en best gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland. Crystal Dream is een band die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De band kan rocken, maar wel met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring.  Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber!

Naast de hits van U2 komen ook pop- en rocksongs voorbij uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ’90.

‪✪‬ Vrijdag 29 November Dorpshuis de AlkeCRYSTAL DREAM U2 EXPERIENCE + RRCDoors: 20:30 uur | Aanv: 21:30 uurVoorverkoop: 12,50 | Kassa: 15,00 www.dorpshuisdealke.nl Alteveer (Dr.) ‪✪

Gepostet von Crystal Dream am Mittwoch, 23. Oktober 2019

Dorpshuis De Alke, Jan Haarstraat 12,  Alteveer – Aanvang: 21.30 uur

Entree: € 12,50 voorverkoop | € 15,00 aan de kassa | kaarten verkrijgbaar in de Alke

Deel dit bericht!

Geef een antwoord